Gezocht

Wij zoeken grond

Wij zijn altijd op zoek naar gronden, afbraakpanden en te renoveren eigendommen voor de ontwikkeling van nieuwbouw- of renovatieprojecten en verkavelingen.

Mocht u in het bezit zijn van zo’n eigendom, dan mag u ons steeds contacteren. Wij helpen u graag verder in het zoeken naar een herbestemming van uw eigendom.

Wij garanderen u een win-win. We houden rekening met al uw eisen op vlak van prijs en herbestemming. Indien gewenst kan dit in alle discretie. Gezien onze stevige basis vanuit meer dan 20 jaar projectontwikkeling kunnen wij hierin snel beslissen.

Bent u in het bezit van een grond, afbraakpand en/of een te renoveren eigendom, maar weet u niet goed wat ermee te doen? Contacteer ons en samen zoeken wij een nieuw huis voor uw eigendom.

Grond Te Koop

Grond te koop?Wij hebben interesse!

Bent u in het bezit van gronden, afbraakpanden en te renoveren eigendommen? Dat is precies in ons straatje. Contacteer ons vrijblijvend en samen zoeken wij een nieuw huis voor uw eigendom.

Baelen Team Smaller2

Onze aanpak

Bent u op zoek naar een betrouwbare en bereikbare partner voor uw project? Baelen Project Building is er voor u. Contacteer ons vrijblijvend en bouw huizen op onze jarenlange ervaring en hoge kwaliteitsbelofte.